Lag En Personlig Utviklingsplan

Mange prøver å finne ut hvordan de kan vokse etter hvert som enkeltpersoner og personlig utvikler seg. Nøkkelen til personlig utvikling er at du hele tiden må være på utkikk etter nye tips du kan lære om personlig utviklingsvekst, og du må hele tiden bruke disse tipsene. Når du gjør det, bør du føle en forandring i deg.

Sjenert bort fra en stor beslutning kan jukse deg av en mulighet til å bli et bedre menneske. Ikke frykt å ta avgjørelser selv om du ikke er så informert om dem. Når du tar de riktige beslutningene, vil du øke personlig utvikling. Hvis du gjør feil, ta deg tid til å analysere hva du gjorde galt, og lære av dem. Et feil valg sikrer bare at ditt neste valg blir bedre.

Det er sant at penger faktisk ikke kan kjøpe deg lykke. Det kan imidlertid supplere deg med ting som kan føre til din lykke. For eksempel kan det gjøre deg glad for å eie din egen hjemmevirksomhet. Ved å kjøpe ting som et nytt skrivebord eller en ny datamaskin for å gjøre dette, supplerer du lykken ved hjelp av penger. Din lykke bør aldri avhenge av nye ting, samtidig er lykke ikke lnked til en streng eksistens heller. Bare sikt på en fin balanse.

Når det gjelder å holde «din verden» i orden, det bør også inkludere lommeboken. Folk legger mange unødvendige ting i lommeboken som gjør det nesten umulig å finne det du trenger. Prøv å bruke en mindre lommebok til å begynne med. Prøv å holde den fri for søppel du akkumulerer. Gå også gjennom det regelmessig for å sikre at det forblir rent.

Sett deg opp for suksess ved å gjøre målene dine håndterbare. Planene dine bør alltid settes opp slik at du ikke kan komme til kort, men du bør også passe på å unngå å legge ut overflødig energi. Du vil finne det lettere å administrere tid og mål gjennom konsekvent praksis og med prioritering.

Forbedre kostholdet ditt. Å ha et dårlig kosthold kan få deg til å føle deg uvel eller deprimert. Sørg for at du spiser rikelig med komplekse karbohydrater. En diett som er lav på komplekse karbohydrater kan forårsake mangel på serotonin. Ikke nok serotonin kan gå langt i å få deg til å føle deg deprimert.

Husk alltid at depresjon ikke er en del av deg. Det er noe som plager ditt vesen. Du må holde ut og søke riktig hjelp, og husk alltid at dette også skal skje. Anerkjenn depresjonen din, men sørg for at du ikke forbinder ideen om at du er depresjonen din.

Erstatt en gammel vane med en ny. Dykk ut det negative og aktivt introdusere og forsterke det positive. Hvis du vanligvis røyker når du er i en forretningssamtale, kan du begynne å doodling i stedet. Registrer deg i en aerobicklasse etter jobb for å fraråde deg selv å bli med kollegene dine i hjørnebaren.

Forhåpentligvis med informasjonen du nettopp fikk om hvordan du personlig utvikler deg, bør du begynne å føle at du faktisk kan ta reelle skritt mot veksten din. Husk at all informasjonen du lærte i dag bare kan være til nytte for deg hvis du faktisk bruker den, så bruk alt du kan, og du bør personlig vokse før du vet ordet av det.